乐助会

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
助学成绩(各类慈善榜) 《乐助会图书室总汇》 《志愿者荣誉榜》 《了解乐助会大全》 各类活动精彩报道DV大全
《参加访查活动必读》 《乐助会大事记总汇》 《新闻媒体报道汇总》 《“助学纪实”汇总》 《“图展纪实”汇总》
《【网上拍卖】规则》 捐赠拍品登记及拍品清单 为贫困学校捐赠书桌【倡议书】 为山区孩子捐赠图书【倡议书】 《在本版面发帖提示》

[精彩报道] 9。23迎中秋BBQ大集会相片!

<p><u><font color="#800080"></font></u><br/>原来我地既晖晖系最中意玩飞行棋!</p><p>晖晖:姐姐!你唔好扼我呀!</p><p><br/></p><p>比人搞乱晒D棋,喊晒口既恩恩!</p><p><br/></p><p>准备开战!夹波仔</p><p> </p><p></p><p>经常犯规既活在明天,比细姐指住闹:活在明天你又犯规!</p><p><br/> </p><p></p><p><br/></p><p><br/>百合:活在明天甘古惑,罚拒用已消毒牙签夹!</p><p></p><p>明天:用牙签边可以夹到架!全部丢晒D牙签!</p><p>百合:明天你唔中意用牙签夹,都唔可以甘对我架!<br/></p><p></p><p>明天:唔服呀!我地。。。。。。。只揪!<br/></p><p></p><p>赢佐既朋友令奖品啦!<br/></p><p><br/></p><p>睇!有人围攻既SU!<br/></p><p></p><p><br/> 大众奶奶个姿势几型</p><p><br/></p>

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

我部相机照片好小!更多既等D枪手有胸上传![s:07]

<p>几好几好!!!</p><p>中秋快乐!!</p>

中秋快乐

之前烧烤D相无呢.机手...上传相片啦!

好开心的聚会:)

<p>活動節目好豐富,看相片就知道玩得好開心,</p><p>什麽時候再組織一次呀?</p>

<p>体见就想玩了,甘鬼多节目.D相呢?老友,快D上相拉,</p><p>好想体下大家开心的时刻哦</p>

开心哟!。。

点解唔见有好吃的食物嘎?

有得玩有得吃!好吸引人喔![s:02]

<div class=\"quote\"><b>以下是引用<i>大游</i>在2007-9-26 12:20:33的发言:</b><br/>点解唔见有好吃的食物嘎?</div><p>已经消灭晒,梗系唔见啦!</p>[s:01][s:01]

<p>仲有其他相呢?点解仲未有得睇?</p>[s:03]

<p>精彩!</p><p> </p>[s:02][s:02][s:02]

<p>有得玩有得吃!好吸引人啊!</p><p>下次一定要参加了!</p><p> </p>[s:02][s:02][s:02]

<p>好好玩啊</p>

我部相机照片好小!更多既等D枪手有胸上传![s:07]

<p>几好几好!!!</p><p>中秋快乐!!</p>

中秋快乐

之前烧烤D相无呢.机手...上传相片啦!