乐助会

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

【倡议书】向贫困学校捐赠书桌

《捐赠书桌慈善榜》

《慈善单位捐赠物资荣誉榜》

《慈善人士捐赠物资荣誉榜》
(2006-至今)

《捐赠物资慈善榜》
(2004-2005年)

【倡议书】为山区孩子捐赠图书

《乐助会图书室汇总》

《捐助学生慈善榜列表》

《志愿者荣誉榜》

《爱心助学合作项目总览》

《乐助会大事记总汇》

《新闻媒体报道》

《“书桌捐赠”汇总》

《“图书室建设”汇总》

《本版面的专题使用指引》

[图展义卖报道] 7.14东莞世博热啦啦图展去片ing~~(17号中午更新)

<p> <br/></p><p><font color="#e82929" size="6"><strong> 请当日有照相的朋友将PP跟贴贴上来,给大家欣赏!谢谢</strong></font><br/></p><p> </p><p>0登...0登..0登.....整张全家福比大家睇下先!!</p><p><br/></p><p><br/></p><p>开始布置场地啦!外面天气虽然30几度,但都无有难到大家!!</p><p><br/></p><p>吾睇都过来买下啦!!有新款会服卖<br/></p><p>呢张相边个影架?点~~~~解我吾知既?</p><p>睇下拘地几落力!<br/></p><p></p><p><font size="6">阿柱仔</font>好抵赞架!吾好睇拘人仔细细,原来好帮得手噶哦</p><p>开始分工合作啦!你地都睇得到啦!吾驶我多讲 </p><p><br/></p><p>个个做到大汗滴细汗~~结果就无晒汗<br/><br/></p><p>哪...中间呢位靓囡就系传说中的"<font size="6">sukey</font>"啦<br/><br/></p><p>睇下"<font size="6">阿柱</font>"哥哥同他囝囝几开心</p><p><br/><br/></p><p>今次真系吹你吾涨哦"气球"先生</p><p>"<font size="6">天文星</font>"</p><p><br/></p><p>阿"天涯"哥哥连领导都出动埋,吾驶讲就知拘爱心爆棚啦</p><p>"<font size="6">天涯的领导</font>"</p><p>一睇就知你系"<font size="6">恣君</font>"啦<br/><br/></p><p>新鲜热辣的"爱心书签"岩岩送到</p><p>陈先生真系吾话得,主动曾印书签不特止,仲送货到现场![s:23]</p><p></p><p>就系呢D啦!!好新鲜热啦架!<br/></p><p>原来"<font size="6">石龙斌少</font>"系个多功能杂工来架!吾单止烧焊技术高,连纸品工作拘都好掂..大家学野啦<br/><br/></p><p>新会员"米米"</p><p><br/></p><p>你话啦~~有咩事会开心得过做义工咧!!睇下"<font size="6">听风</font>"同"<font size="6">莫莫</font>"老师个样就知啦<br/><br/></p><p>表演用的暗响设置,由"<font size="6">世博广场</font>"提供的<br/><br/><br/></p><br/>

<p>继续去片~~~~</p><p>真系无眼睇你两个[s:05]</p><p>结他他阿姨\"<font size=\"6\">冷月</font>\"<br/></p><p>比人蒸得少既\"<font size=\"6\">小笼包</font>\"<br/></p><p>\"<font size=\"6\">花囡</font>\"&amp;\"<font size=\"6\">冷囡</font>\"</p><p></p><p>最有特色传单<br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/></p><br/><br/><br/><br/><br/>

<p>依然继续去片~~~</p><p><br/>有无人知道呢位人兄系边位???</p><p>系咪好想罗到禁多奖状咧?<br/></p><p>\"<font size=\"6\">Jessca523</font>\"今次你吾好彩啦!禁都比你遇到呢位全场最烦既老人家~~嗨~无人帮到你<br/><br/></p><p>无啦啦杀出三位吾知系“路人甲”定系“程咬金”走过来帮手整理传单~~~经调查后,原来系<font size=\"6\">SUKEY </font><font size=\"5\">的朋友哦!!真系有心啦!!抵锡[s:21]</font></p><p></p><p><br/></p><p>“<font size=\"6\">小差</font>”见到老人家者,驶吾驶甘兴奋呀?手又来脚又来。。。</p><p><br/></p><p>哈。。今日好多路人甲哦!!连忙紧去稳暑期工的两位学生都过来帮手派传单耶..嘻...<br/><br/></p><p>[s:34]系咪好想知道后面位靓囡系边位咧?哈!!吾话你地知!!不过,她的两位朋友就一定要介绍下啦!阿“<font size=\"6\">Vic</font>”&amp;\"<font size=\"6\">靓囝</font>\"。。好多谢他们过来帮手!!</p><p><br/></p><p>呢个时候送返盒增高丸比\"<font size=\"6\">依依</font>\",包拘开心到晕!<br/></p><p>你睇下\"<font size=\"6\">小差</font>\"\"<font size=\"6\">极速飞车</font>\"\"<font size=\"6\">伊豆</font>\"几落力...未停过手架!<br/></p><p><br/></p><p>\"<font size=\"6\">阿C</font>\"你睇紧水呀??禁摩时间仲未到哦,今日吾会有阿Sir拉呢位阿生架!\"<font size=\"6\">小笼包</font>\"放心继续讲解啦!</p><p><br/><br/><br/></p><p>阿\"<font size=\"6\">飘</font>\"&amp;\"<font size=\"6\">钟如</font>\"&amp;\"<font size=\"6\">注定漂泊</font>\"<br/><br/><br/>\"<font size=\"6\">伊豆</font>\"&amp;\"<font size=\"6\">随风而逝</font>\"&amp;\"<font size=\"6\">月光女神</font>\"</p><p><br/></p><p>\"<font size=\"6\">伊豆</font>\"&amp;\"<font size=\"6\">莫莫</font>\"</p><p><br/></p><p>认住呢个笑容\"<font size=\"6\">钟如</font>\"&amp;\"<font size=\"6\">随风而逝</font>\"<br/></p><p>\"<font size=\"6\">瑚玲</font>\"&amp;\"<font size=\"6\">伊豆</font>\"</p><p><br/><br/><br/>嗨...见到你啦!!\"<font size=\"6\">天涯</font>\"兄</p><p><br/></p><p>有无人吾知边个系\"<font size=\"6\">木兰花</font>\"架</p><p><br/><br/></p><br/>

<p>NA....NA...NA.....</p><p>多功能杂工\"<font size=\"6\">石龙斌少</font>\"&amp;\"<font size=\"6\">来去自如</font>\"</p><p><br/><br/><br/><br/></p><p>[s:34]好可爱[s:34][s:34]</p><p><br/><br/></p><p>又比个机会大家诂下边个系校长同老创啦!!嘻~~~</p><p><br/></p><p>嘻~~~~<br/><br/><br/><br/></p><p>热啦啦晚餐!</p><p><br/><br/><br/><br/><br/><br/></p><p>\"极速飞车\"</p><p></p><p>"苦咖啡"<br/></p><p><br/></p><p>睇下拘地几精灵!</p><p><br/><br/><br/>有活动点少得我地三个"最佳拍档-懵婆三人组"</p><p><br/></p><p>摆档滩的"小女孩"为无两餐无计...10蚊3本<br/></p><p></p><p> </p><p>好啦!!表演正式开始咯!!担定凳仔霸头位</p><p><br/></p><p>超级无敌主持人\"阳光\"&amp;\"Lilian\"&amp;\"靓囝\"</p><p></p><p><br/></p><p></p><p><br/><br/><br/><br/></p><p></p><p><br/></p><p><br/></p><p></p><p><br/></p><p><br/><br/><br/><br/><br/></p><p></p><p><br/><br/></p><p></p><p></p><p></p><p><br/><br/></p><p></p><p></p><p></p><p><br/></p><p><br/></p><p></p><p></p><p><br/><br/><br/></p><p> <br/><br/><br/></p><p><br/></p><p> </p><p></p><p><font color=\"#ce4320\" size=\"5\"></font></p><p><font color=\"#ce4320\" size=\"5\">感谢东莞东城世博广场免费提供场地<br/>感谢东莞裕元制造厂第二事业部协演<br/></font></p><p><font color=\"#ce4320\" size=\"5\">整个活动能够完满结束,全靠大家的持支同参与!!谢谢大家!!</font><br/></p><p><br/>鸣谢贴:</p><p><a href=\"http://www.ahelp.cn/bbs/dispbbs.asp?boardID=16&amp;ID=25978&amp;page=1\">http://www.ahelp.cn/bbs/dispbbs.asp?boardID=16&amp;ID=25978&amp;page=1</a></p><p><a href=\"http://www.ahelp.cn/bbs/dispbbs.asp?boardID=16&amp;ID=25955&amp;page=1\">http://www.ahelp.cn/bbs/dispbbs.asp?boardID=16&amp;ID=25955&amp;page=1</a><br/><br/></p><br/><br/><br/>

<p>感謝本次活動的合作單位!</p><p>辛苦參與本次活動的志願者們!</p><p>期待東莞有更多更精彩的活動.</p>

<p> </p><p>  辛苦各位。原来D相片在这里。</p>[s:17][s:17][s:17][s:17][s:17][s:17]

<p>辛苦晒各位!!!</p><p> </p>[s:17][s:17][s:17]

<p>[s:17][s:17][s:17][s:17][s:17]  </p><p>完满完成,大家辛苦啦~~~~~</p>

[s:06][s:06]我唔系懵婆三人组成员,后面嗰个先系

街Show露演,地点选择最关键;似乎灯光吾够。当积累经验啦~~[s:07][s:31]

<div class=\"quote\"><b>以下是引用<i>残剑</i>在2007-7-16 11:04:04的发言:</b><br/>街Show露演,地点选择最关键;似乎灯光吾够。当积累经验啦~~[s:07][s:31]</div><p></p>系呀!下次一定吾会!多谢!!

<p>烈日高艳,晒得夸张了.辛苦了所有参与人员...</p>

甘小相咖?快放多D上来睇下鱼鱼!!~~睇唔够引啊!

<div class=\"quote\"><b>以下是引用<i>校长</i>在2007-7-16 11:53:48的发言:</b><br/>甘小相咖?快放多D上来睇下鱼鱼!!~~睇唔够引啊!</div><p></p><p>收到啦!!!</p><p>各位快D将你地影既PP发上来,比大家欣赏啦!!!</p><p> </p>[s:06]我部鸡影到的效果好差!!!

[s:17][s:17][s:17][s:17][s:17]各位都是好样的!

<p>看到照片,甚是高兴,有种身临其境之感。</p><p>好久没参加活动了,那会服,那会帽,还有那人,都是那么地熟悉,久久地思念中。。。。。</p><p></p><p></p>

<p>精彩吖!</p><p> </p>[s:02][s:02][s:02]

<p>各位辛苦啦!FISH好样的!各位参与者也是好样的!个个都是好样的!</p><p>赞一个!</p>[s:17][s:17][s:17][s:17][s:17][s:17][s:17]

<p>[s:17][s:17][s:17][s:17]</p><p>开开心心完满完成!辛苦大家啦!</p>[s:31]

<p>哗!!!节目好丰富啊.14号这天好热啊.真辛苦东莞朋友了.</p><p> </p>[s:17][s:17][s:17]